Zomerstages Jeugd

ZOMERSTAGES JEUGD

De zomerstages zijn voorbehouden aan BTC leden. Om BTC lid te worden klik hier.

Er worden 7 recreatieve en 7 tornooistages georganiseerd.

Opgelet daar wij naar kwaliteit streven, kunnen stages vroegtijdig afgesloten worden indien de stage volzet is. Schrijf dus tijdig in, plaatsen zijn beperkt !

Een inschrijving voor een recreatieve stage wordt pas definitief na storting van een voorschot van 50€ op rekeningnummer van BTC Tennisschool vzw 001-6902710-72 (IBAN BE38 0016 9027 1072) met als mededeling stageweek + naam en voornaam van de deelnemer. Het saldo van de stage wordt cash betaald op de 1ste dag, bij aanvang van de stage.

Een inschrijving voor een tornooistage wordt pas definitief indien dit deelmaakt uit het gekozen competitiepakket en betaald is of na storting van een voorschot van 50€ op rekeningnummer van BTC Tennisschool vzw 001-6902710-72 (IBAN BE38 0016 9027 1072) met als mededeling stageweek + naam en voornaam van de deelnemer. Het saldo van de stage wordt cash betaald op de 1ste dag, bij aanvang van de desbetreffende stage tussen 8u30 en 9u, indien dit niet deelmaakt van het competitiepakket.

Hieronder een beschrijving van de stages die worden aangeboden telkens met een link naar het inschrijvingsformulier.

Recreatieve zomerstages

De stages zijn voor kinderen vanaf 4 jaar.

De groepen worden ingedeeld op basis van niveau en leeftijd. Indien nodig zullen de trainers nog wijzigingen doorvoeren in de groepen zodat iedere deelnemer in de optimale groep zit.

Deze stages zijn voor niveau : wit, blauw, rood, oranje, groen, geel/maxi. Uitleg over de niveaus vindt U onder rubriek wintercyclus.

Dagplanning :

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 12u en van 13u30 tot16u : opwarming, tennisles, omnisport, conditietraining, sport en spel, matchsituaties. Er is 1 pauze in de voormiddag en 1 pauze met vieruurtje in de namiddag.

Van 12u tot 13u30 : middagpauze met warme maaltijd op de club

Van 16u tot 17u : opvang en toezicht

Op vrijdag worden er tennistests afgelegd en wedstrijdjes gespeeld. Om 16u is er een prijsuitreiking voor alle kinderen.

Prijs voor een stage niveau wit, blauw of rood : 170€ (waarvan 40€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen). Recreatiestage 7 is een 4-daagse stage aan 140€.

Prijs voor een stage niveau oranje, groen, geel/maxi : 180€ (waarvan 40€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen). Recreatiestage 7 is een 4-daagse stage aan 145€.

Het 2de en volgend kind van hetzelfde gezin krijgt 10€ korting indien er wordt ingeschreven voor dezelfde week bij een 5 daagse stage. Geen korting bij recreatiestage 7 (4 dagen).

Data recreatieve zomerstages :

Stage 1 : van maandag 3/7 tot vrijdag 7/7.              Klik
hier om in te schrijven voor stage 1

Stage 2 : van maandag 10/7 tot vrijdag 14/7.          Klik hier om in te schrijven voor stage 2

Stage 3 : van maandag 24/7 tot vrijdag 28/7.          Klik hier om in te schrijven voor stage 3

Stage 4 : van maandag 31/7 tot vrijdag 4/8.            Klik hier om in te schrijven voor stage 4

Stage 5 : van maandag 7/8 tot vrijdag 11/8.            Klik hier om in te schrijven voor stage 5

Stage 6 : van maandag 21/8 tot vrijdag 25/8.          Klik hier om in te schrijven voor stage 6

Stage 7 : van maandag 28/8 tot donderdag 31/8.     Klik hier om in te schrijven voor stage 7

Tornooistages :

Alleen kinderen die competitielessen volgen kunnen zich hiervoor inschrijven.

Dagplanning :

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 12u : opwarming, conditie, wedstrijdoefeningen

Om 12u : warme maaltijd op de club

Na het middagmaal vertrekken de spelers naar een tornooi in de buurt. Zij speken officiële wedstrijden onder begeleiding van de trainers. Na de wedstrijden worden er samen met de trainers analyses en evaluates gemaakt. Indien er meerdere spelers geen wedstrijd hebben die dag zal een groep onder begeleiding van een trainer oefenwedstrijden spelen op BTC.

Het einduur van de stage hangt af van de planning van de wedstrijden. Trainers nemen contact op met de ouders de dag zelf.

Ouders die kunnen instaan voor het transport van en naar de tornooien zijn steeds welkom. Gelieve dit 's morgens te melden aan de trainers.

De spelers worden ingeschreven door de trainers in 2 tornooien (of eventueel in 2 reeksen indien niet haalbaar).

Indien de stage deelmaakt van het competitiepakket en deze betaald is, dient men niet meer te betalen.

Indien men apart inschrijft voor de tornooistage is de prijs per stage 220€ (inschrijvingsgelden tornooi en warme maaltijd inbegrepen) en dient men een voorschot van 50€ te betalen bij de inschrijving (zie tekst bovenaan).

Voor een tornooistage wordt er geen gezinskorting gegeven voor een 2de kind. Een korting is verrekend in de competitiepaketten met tornooistages.

Data tornooistages :

Tornooistage 1 : van maandag 3/7 tot vrijdag 7/7 - Roelandsveld + Park Vilvoorde

Tornooistage 2 : van maandag 10/7 tot vrijdag 14/7 - Woten + Kromveld

DE STAGE IS VOLZET

Tornooistage 3 : van maandag 17/7 tot vrijdag 21/7 - Pajottenland + Machelen Diegem

Klik hier om in te schrijven voor tornooistage 3

Tornooistage 4 : van maandag 24/7 tot vrijdag 28/7 - De Berken + Tenza

DE STAGE IS VOLZET

Tornooistage 5 : van maandag 31/7 tot vrijdag 4/8 : TC Players (Ninove) + Mechelse

Klik hier om in te schrijven voor tornooistage 5

Tornooistage 6 : van maandag 14/8 tot vrijdag 18/8 - Panorama + TC Borneme

Klik hier om in te schrijven voor tornooistage 6