Winterseizoen

Winterseizoen 2015-2016

Er zijn verschillende mogelijkheden om te tennissen in de Ballon.

Abonnement vaste verhuur

U huurt een terrein op een vast uur. De kosten bedragen per uur en per terrein:

• Weekdagen overdag tot 19u: € 295,-
  • Weekdagen avond na 19u: € 500,-
  • Weekend: € 395,-

Volwassenen die geen spelend zomerlid zijn betalen winterlidgeld nl. € 25,-(daguren) of € 50,- (avond en weekend). Voor jeugdleden die geen zomerlid zijn is dit € 25,-. Barleden die in de winter willen tennissen betalen eveneens winterlidgeld mits korting van 15€.

Vrije verhuur

Op de vrije uren kan een terrein worden gehuurd door BTC-leden voor € 15,- per uur per terrein (avond en weekend) en voor € 12,- per uur per terrein (overdag in de week tussen 9u-19u). Voor jeugdleden is dit respectievelijk 12 en 10€. Reserveren gebeurd via het online reserveringssysteem.
De factuur zal per mail verstuurd worden naar de persoon die de reservatie deed.

Gastspeler

Zowel bij vast verhuur als bij vrije verhuur kunnen spelende leden een niet-BTC lid uitnodigen.
Bij het uitnodigen van een gastspeler dient men een gastspelerformulier in te vullen en dit samen met de bijdrage van € 5,- in een omslag te deponeren in de brievenbus.
De formulieren, omslagen en brievenbus bevinden zich naast de reservatiecomputer in de inkomhall.
Een zelfde gast kan maximaal 3x uitgenodigd worden, door wie ook. Nadien dient de persoon lid te worden.

Nieuw voor 2015-2016 : De twee eerste uitnodigen door om het even welk lid van een bepaald persoon zijn gratis in de winter. Ook bij een gratis uitnodiging moet een formulier ingevuld worden.

Afhuren ballon voor evenementen op zaterdagavond

Informatie via onderstaand adres.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  telefoon 02 466 60 44 of gsm 0475 49 08 13 of E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.