Winterstages Jeugd 2017-2018

WINTERSTAGES

Er worden 3 indoor stages georganiseerd nl. met Kerst, Nieuwjaar en Krokus. Op deze data heeft men zowel een recreatieve stage als een tornooistage.

Opgelet daar wij naar kwaliteit streven, kunnen stages vroegtijdig afgesloten worden indien de stage volzet is. Schrijf dus tijdig in, plaatsen zijn beperkt !

Een inschrijving voor de stage wordt pas definitief na storting van een voorschot van 50€ op rekeningnummer van BTC Tennisschool vzw 001-6902710-72 (IBAN BE38 0016 9027 1072) met als mededeling stageweek + naam en voornaam van de deelnemer. Het saldo van de stage wordt cash betaald op de 1ste dag, bij aanvang van de stage.

Wie nog geen BTC- lid is betaald 25€ extra voor verzekering en winterlidmaatschap bij aanvang van de stage. Het lidmaatschap is geldig tot 31/3/2018.

Hieronder een beschrijving van de stages die worden aangeboden telkens met een link naar het inschrijvingsformulier.

Kerststage - 4 dagen

Voor de Kerststage beschikken wij zowel over de terreinen in de ballon op BTC als over de sporthal Dijck.

De afspraak is steeds op BTC.

De stages zijn voor kinderen vanaf 4 jaar.

De groepen worden ingedeeld op basis van niveau en leeftijd. Indien nodig zullen de trainers nog wijzigingen doorvoeren in de groepen zodat iedere deelnemer in de optimale groep zit.

Deze stages zijn voor niveau : wit, blauw, rood, oranje, groen, geel/maxi. Uitleg over de niveaus vindt U onder rubriek wintercyclus.

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 11u30 en van 13u00 tot16u : opwarming, tennisles, omnisport, conditietraining, sport en spel, matchsituaties. Er is 1 pauze in de voormiddag en 1 pauze met vieruurtje in de namiddag.

Van 16u tot 17u : opvang en toezicht

Op vrijdag worden er tennistests afgelegd en wedstrijdjes gespeeld. Om 16u is er een prijsuitreiking voor alle kinderen.

Tornooistage :

Alleen kinderen die competitielessen volgen kunnen zich hiervoor inschrijven. Slechts 12 kinderen kunnen deelnemen aan deze stage.

Vanaf 8u30 : onthaal en toezicht

Van 9u tot 11u30 : de spelers worden in de voormiddag optimaal voorbereid op het spelen van wedstrijden in de namiddag. Waaronder opwarming, spelsituaties, matchtraining

Om 11u30u : warme maaltijd op de club

Na het middagmaal doen de spelers mee aan het Ethias Tour Jeugdtornooi op BTC. Zij spelen officiële wedstrijden onder begeleiding van de trainers. Na de wedstrijden worden er samen met de trainers analyses en evaluaties gemaakt.

Prijs voor Kerststage - 4 dagen :

- niveau wit, rood of blauw :  200 € (waarvan 32€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen)

- niveau oranje, groen, geel/maxi :   230 € (waarvan 32€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen)

- niveau competitie - tornooi :   260 € (tornooigeld, warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen)

Kerststage : dinsdag 26/12 tot en met vrijdag 29/12/17

Klik hier om in te schrijven.

Nieuwjaarsstage - 4 dagen

Tornooistage :

Alleen kinderen die competitielessen volgen kunnen zich hiervoor inschrijven. Slechts 8 kinderen kunnen deelnemen aan deze stage.

Om 11u30u : warme maaltijd op de club

Na het middagmaal vertrekken de spelers naar een tornooi in de buurt (SDI). Zij spelen officiële wedstrijden onder begeleiding van de trainers. Na de wedstrijden worden er samen met de trainers analyses en evaluaties gemaakt.

Ouders die kunnen instaan voor het transport van en naar de tornooien zijn steeds welkom. Gelieve dit 's morgens te melden aan de trainers.

Prijs voor Nieuwjaarsststage - 4 dagen :

- niveau wit, rood of blauw :    200 € (waarvan 32€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen)

Data :

Nieuwjaarsstage : dinsdag 2/1 tot en met vrijdag 5/1/2018.

Klik hier om in te schrijven.

Krokusstage - 5 dagen

Om 11u30u : warme maaltijd op de club

Na het middagmaal vertrekken de spelers naar een tornooi in de buurt. Zij spelen officiële wedstrijden onder begeleiding van de trainers. Na de wedstrijden worden er samen met de trainers analyses en evaluaties gemaakt. Het einduur van de stage hangt af van de planning van de wedstrijden. Trainers nemen contact op met de ouders de dag zelf.

Ouders die kunnen instaan voor het transport van en naar de tornooien zijn steeds welkom. Gelieve dit 's morgens te melden aan de trainers.

Prijs voor Krokusstage - 5 dagen :

- niveau wit, rood of blauw : 240 € (waarvan 40€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen)

- niveau oranje, groen, geel/maxi : 280 € (waarvan 40€ voor warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen)

- niveau competitie - tornooi : 320 € (tornooigeld, warme maaltijd en vieruurtje inbegrepen)

Data :

Krokusstage : van maandag 12/2 tot en met vrijdag 16/2/2018.

Klik hier om in te schrijven.