Spelende leden - Procedure inschrijving

Wenst U spelend zomerlid te worden van de Brusselse Tennisclub, dan moet U zich rechtstreeks inschrijven via de site www.tennisvlaanderen.be (zelfde procedure dan 2016).

Hieronder vindt U een korte uitleg in stappen hoe in te schrijven. U kan ook hieronder het filmpje van Tennis Vlaanderen bekijken voor meer uitleg.

Opgelet: Controleer aub en wijzig indien nodig al uw persoonlijke gegevens want deze zullen gebruikt worden voor het ledenboekje en de mailings !! Indien U ook andere familieleden toevoegt bij de inschrijving lees dan hieronder bij de korte uitleg in stappen de paragraaf "om de gegevens van bestaande leden na te kijken..."

Na inschrijving wordt uw aanvraag goedgekeurd en verwerkt door de club. Het tarief, bepaald door het programma, zal soms door de club aangepast worden zoals vb.  bij een 2de volwassen lid van hetzelfde gezin die zich apart inschrijft of voor een volledig gezin. Het gezinslidgeld aan 440€ (totaal bedrag voor alle leden van hetzelfde gezin die op hetzelfde adres wonen) verschijnt niet als optie in het programma van Tennis Vlaanderen. Na inschrijving van alle leden van het gezin zal elk gezin die een voorstel krijgt van Tennis Vlaanderen met een bedrag hoger dan 440€ bij de goedkeuring door de club een nieuw manueel aangepast tarief krijgen van 440€.

Betaal dus slechts nadat U een mail krijgt van Tennis Vlaanderen met als titel "Clubabonnement goedgekeurd-betalingsopdracht ".  In die mail zit een rekeningrapport dat eigenlijk de betalingsopdracht is van de Brusselse Tennisclub. Gelieve dan deze zo snel mogelijk te betalen met de opgegeven gestructureerde medeling. Nadat de betaling verwerkt is door de club wordt de lidkaart per mail opgestuurd.

De tarieven van onze lidgelden kan U ook consulteren op onze website bij leden - lidgelden.

HIERONDER EEN KORTE UITLEG IN STAPPEN :

- Ga naar www.tennisvlaanderen.be

- Klik op club

- Vul alleen 7003 in bij clubnummer (7003 is het nummer van de Brusselse Tennisclub) en klik op zoeken

- Klik op Brusselse Tennisclub

- Bij Tarieven klik onderaan rechts op "Toon alle tarieven..."

- Klik bij Clubtarieven op "Lid worden"

- Duid ja of neen aan in functie als U al ooit lid was van Tennis Vlaanderen of niet

Indien neen : vul je gegevens in

Indien ja : Klik bovenaan op inloggen, vul lidnummer van Tennis Vlaanderen en wachtwoord in en klik op inloggen. Deze gegevens staan op de lidkaart van verleden jaar die U per mail heeft ontvangen. Via wachtwoord vergeten kan U ook het lidnummer opzoeken (zoek je lidnummer) en/of wachtwoord ontvangen via mail (opgelet wordt opgestuurd naar het emailadres dat U voordien aan Tennis Vlaanderen heeft opgegeven).

- Kijk uw gegevens aub goed na of wijzig indien nodig. Deze gegevens worden voortaan gebruikt voor alle mails en ook voor ons ledenboekje.

- In volgend scherm kan U indien gewenst andere familieleden toevoegen. Hier heeft U de keuze om bestaande leden van Tennis Vlaanderen op te zoeken en toe te voegen (klik hiervoor op bestaand lid Tennis Vlaanderen, vul naam en voornaam in en kies de juiste persoon) ofwel personen met hun gegevens in te geven die nog geen lid zijn van Tennis Vlaanderen. Wilt U geen extra personen aanduiden, ga dan direct naar volgende.

Om de gegevens van reeds bestaande leden na te kijken en -/ of te wijzigen moet U, wegens de wet van de privacy, telkens op de home page van Tennis Vlaanderen inloggen met de gegevens van het lid. Dit kan ten aller tijden aangepast worden. Wij raden U aan om dit te doen alvorens U een abonnement aanvraagt of juist na het versturen van het abonnement. Ga hiervoor naar de www.tennisvlaanderen.be , log in of vraag bij inloggen de gegevens op via wachtwoord vergeten (zowel lidnummer als wachtwoord). Na het inloggen verschijnen de gegevens van de speler. Klik op het potloodje naast privacy. Men kan hier wijzigingen inbrengen in het profiel, contactgegevens en wachtwoord. Nadat U wijzigingen hebt aangebracht mag U niet vergeten te klikken op opslaan.

- Op basis van uw gegevens doet het programma een voorstel. Soms zal er geen tarief kunnen bepaald worden of moet het tarief door de club zoals vb. 2de volwassen lid van het zelfde gezin die apart inschrijft, aangepast worden. Ook het gezinslidgeld zal niet tevoorschijn komen via de site maar zal door de club manueel aangepast worden.

- Bevestig uw inschrijving zelfs als het tarief niet volledig juist is. Na inschrijving stuurt Tennis Vlaanderen een mail naar alle leden van het abonnement dat het abonnement aangemaakt is.

- Na bevestiging verschijnt uw aanvraag op uw spelersdashboard en kan U daar de status opvolgen. Via "i" kan U alle details zien.

- Eenmaal uw inschrijving is voltooid moet de club uw aanvraag goedkeuren, verwerken en eventuele enkele prijzen aanpassen. Na goedkeuring door de club krijgt U van Tennis Vlaanderen een mail met als titel "clubabonnement goedgekeurd-betalingsopdracht" is. In deze mail vindt U het rekeningrapport met het juiste bedrag. Het rekeningrapport is eigenlijk de betalingsopdracht van de Brusselse Tennisclub.

- Betaal dan pas en zo snel mogelijk met de juiste gestructureerde mededeling want zo vinden wij uw betaling terug.

- Nadat de betaling door de club verwerkt is krijgt U de lidkaart per email.

Hieronder het filmpje met uitleg :

Contactgegevens van :

- Tennis Vlaanderen : 02/5480300

Heeft U problemen met het inschrijven of met uw lidnummer en wachtwoord contacteer dan Tennis Vlaanderen

- Dagmanager Brusselse Tennisclub, Feyten Dominique : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (liggend streepje tussen maes en feyten)

Heeft U vragen over het rekeningrapport (betalingsopdracht van BTC), de club of de werking ervan stuur een mailtje naar bovenstaand adres.