Welkom op de website van de Brusselse Tennisclub

Nieuwsbrief 2016 - Extra

 

BTC Extra Nieuwsbrief

2016 – 2b

 

Beste tennisvrienden,

Sinds het begin van dit jaar zijn we overgestapt naar een 3-maandelijkse nieuwsbrief, maar nu hebben we een goede reden om een extra nieuwsbrief uit te sturen, volledig gewijd aan ons traditionele Kom op tegen Kanker-dubbeltoernooi.

Het wordt alvast een spetterende editie met (1) een verlengde duur van het toernooi (woensdag 10 t/m 21 augustus), en uitbreiding van het aantal reeksen, waardoor o.a. ook onze jongeren de gelegenheid hebben deel te nemen aan het toernooi, (2) hou alvast donderdagavond 11 augustus vrij (en overweeg op vrijdag 12 een dagje vrijaf te nemen), (3) onze KOTK-barbecue op vrijdagavond 19 augustus, en (4) de veiling in de week volgend op het toernooi.

  1. Het toernooi vindt plaats van woensdag 10 t/m zondag 21/8, en je kan vanaf woensdag 29 juni inschrijven.

    Zelfs indien je geen toernooispe(e)l(st)er bent, moedigen we je aan om toch deel te nemen: alle opbrengsten gaan immers naar Kom op tegen Kanker. We moedigen onze leden tevens aan om deel te nemen met een "gast"spe(e)l(st)er van een andere club; door dit te doen, kan je een mooie prijs winnen. 

    Voor de reeksen en inschrijving kan je terecht op de website van Tennis Vlaanderen. Je mag je inschrijven in 2 reeksen met een partner van dezelfde club. Indien je in 3 reeksen wenst in te schrijven, moet dat samen met iemand van een andere club, in minstens 1 van de reeksen.

  2. Houd onze Facebookpagina en de website in de gaten.

  3. Ook dit jaar organiseren wij, integraal ten voordele van Kom op tegen Kanker, op de vrijdagavond voor het finale-weekend, 19 augustus dus, onze BBQ. Concrete informatie en inschrijvingsmodaliteiten worden ten gepaste tijde meegedeeld.

  4. Elk jaar nemen we ons voor dat onze post-toernooi veiling de laatste zal zijn. Omwille van het blijvende enthousiasme van aanbieders en kopers, blijven we er echter telkens een jaartje bij doen. Denk alvast eens na wat je op de veiling zou kunnen aanbieden, en dit volledig ten voordele van Kom op tegen Kanker.

De volledige organisatie van het toernooi en de randactiviteiten vergt uiteraard inzet van vele mensen, en dus ook de inzet van sponsors. Zoals de voorbije jaren hebben wij een breed aanbod van sponsorvormen waarop eenieder zich naar wens kan inschrijven:

1.  Vrije financiële bijdrage 

U bent mogelijk reeds aangesproken op het terras of in het clubhuis om een bijdrage van 20 euro te betalen ten voordele van Kom op tegen Kanker. De personen die dergelijke bijdrage leveren, worden vermeld op de placemats die gebruikt zullen worden tijdens het toernooi. 

Overweeg echter als alternatief een storting rechtstreeks aan de Vlaamse Liga tegen Kanker te doen. Dergelijke storting geeft aanleiding tot een fiscaal attest vanaf een minimumbedrag van 40 euro. Via de belastingvermindering wordt een storting van 40 euro  dan een netto bijdrage van 21.5 euro. Storten doet u op het rekeningnummer BE03 4886 6666 6684 van de Vlaamse Liga tegen Kanker met expliciete vermelding van ons identificatienummer 110-074-706 + “Gift” als mededeling 

2.  Vermelding op de placemats, schermen, en sponsorzuil in het clubhuis 

Op de placemats die dus o.a. gebruikt worden gedurende het toernooi, is er tevens de mogelijkheid een meer opvallende vermelding te krijgen. Dit jaar bieden we de keuze tussen verschillende formaten van vermelding, met bijhorende tarieven van respectievelijk 50, 100 en 150 euro.

Naast vermelding op de placemats (50 euro), worden de sponsors eveneens vermeld in de slideshows die continu lopen op de schermen in het clubhuis (100 euro), evenals op de sponsorzuil en facebook-pagina BTC (150 euro).

U kan er ook voor kiezen exclusieve sponsor te zijn van de toernooi-affiches (€ 250) die in alle omgevende tennisclubs uitgehangen worden. 

3.  Inschrijving voor de BBQ + vermelding op placemats 

In 2014 zijn we gestart met wat een nieuwe BTC-KOTK-traditie wordt: onze feestelijke BBQ, die dit jaar plaatsvindt op vrijdagavond 19 augustus. Geïnteresseerden kunnen een pakket aankopen van BBQ, incl. aperitief, 1/2 fles wijn en dessert p.p., + placemat-sponsoring/slide-show/FB pagina BTC (waarde 150€) aan respectievelijk 250 euro (BBQ voor 2 personen), 340 euro (BBQ voor 4 personen), of 430 euro (BBQ voor 6 personen). U krijgt een factuur voor het totaalbedrag van het aangekochte pakket. 

4. Prijzentafel / inschrijvingstafel 

'Toernooi' betekent 'inschrijven', en, voor een aantal deelnemers, 'prijzen winnen'. Zowel voor de inschrijvings- als de prijzentafel zijn we zoals steeds op zoek naar producten, diensten, kortings- of waardebonnen, cash ..., noem maar op. Hoe mooier de prijzen die we onze deelnemers en winnaars kunnen aanbieden, des te groter het succes van ons toernooi wordt, en des te meer opbrengst voor Kom op tegen Kanker. 

5.  Diensten en/of producten voor de KOTK-veiling 

Beschikt u over iets (een dienst / een bijzonder hebbeding / ...) dat u graag aanbiedt en waarvan u overtuigd bent dat gegadigden bereid zullen zijn hier op te bieden ter gelegenheid van onze KOTK-veiling? Contacteer ons zeker, zodat we een ruim en aantrekkelijk aanbod kunnen samenstellen voor onze veiling die traditioneel doorgaat in de week na het toernooi.

 

Samenvattend vind je hieronder nog eens alle sponsormogelijkheden opgesomd:

Gedurende 10 dagen ruime expositie van de sponsors in een sportieve, familiale en gezellige omgeving met verschillende evenementen (champagnebar, elke avond speciaal menu, veiling t.v.v. KOTK, ...)

SPONSOR-PAKKETTEN

1. Privé-sponsoring                                               20 / 40 (fiscaal attest bij overschrijving van minstens 40€)

2/3/4. Sponsorvermelding op placemats                    50 / 100* / 150** inclusief vermelding op doorlopende slideshow op TV-schermen in clubhuis (*) en op de BTC Facebook-pagina (*) (**)

5. Sponsoring van de prijzentafel                  Cash, natura, waarde-, kortingsbon

6. Geschenk bij de inschrijving                                Natura, waarde-, kortingsbon

7. Exclusieve sponsoring van de toernooi affiches                                              250

8/9/10. Sponsoringpakket (€ 150) inclusief deelname            250 / 340 / 430 aan de KOTK-BBQ voor 2, 4 of 6 personen op vrijdag 19 augustus

11. Veiling                                                                                                             Natura

Brusselse Tennisclub vzw DANKT U !
Neerhoflaan 22
1780 Wemmel

http://www.brusselsetennisclub.be
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , 0477 499 794

!