SENIORENCLUBKAMPIOENSCHAP 2015

Dit jaar organiseerden onze senioren, gesteund door BTC en De Zevenaars, voor het eerst een dubbelklubkampioenschap dat overdag gespeeld werd.
21 paren schreven zich in, goed voor 18 matchen die netjes op tijd werden afgewerkt.
Het ging er uiteraard zeer sportief aan toe, maar iedereen gaf het maximum van zichzelf. Zo noteerden wij in 30% van de matchen dat een beslissende tie-break de overwinnaar moest aanduiden.

De kampioenen 2015 :

DUBBEL DAMES

Magda Geens en Martine Baes winnen met 6/3 1/6 10/1 van Pierrette Van Der Poorten en Julie Beeckelaers

DUBBEL GEMENGD

Hugo Van Den Broeck en Chris De Moor versloegen Danny Heyvaert en Greet Van Den Broeck met 4/6 6/1 10/5

DUBBEL HEREN

Tweede optreden van Hugo Van Den Broeck, samen met Luc Laporte waren te sterk voor André Beeckelaers en Josse Willaert met 6/4 6/1

Tijdens een druk bijgewoonde receptie werden de prijzen, geschonken door BTC en De Zevenaars, overhandigd aan winnaars en finalisten.

Bravo aan allen voor de spirit tijdens het ganse tornooi en zoals het hoort, werd er nog lang nagepraat en menig glaasje geledigd.

Tot volgend jaar aan alle zestig plussers.