NIEUWSBRIEF van 1 augustus 2015

TENNISSCHOOL

- Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor de recreatieve jeugdstages van augustus. Inschrijven kan alleen via de site – rubriek school – zomerstages jeugd

- Van vrijdag 7 augustus tot en met zondag 6 september kan men inschrijven voor de wintercyclus jeugd. Een lessenpakket van 20 weken die start

op zaterdag 26 september en eindigt einde maart. Info, prijzen en inschrijvingsformulieren via de site – rubriek school – wintercyclus jeugd.

- Betaal-en consultatiedagen van de jeugd : zaterdag 12/9 van 9u tot 12u en woensdag 16/9 van 19u tot 22u in het clubhuis.

KOM OP TEGEN KANKER-TOERNOOI

-       15de tornooi : van zaterdag 15 tot zondag 23 augustus

inschrijven vanaf 4 juli via www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooilid=16620

Ook indien je geen tornooispe(e)l(st)er bent, graag deelnemen voor het goede doel.

Beschikbaarheid tijdens eerste weekend is noodzakelijk en verplicht indien inschrijving in meerdere reeksen.

Wie ideeën heeft voor het aanbod voor de veiling, wordt gevraagd deze te melden aan Luc Magnus of Bruno Tavernier.

-       11de overdagtoernooi voor senioren : van maandag 17 tot zondag 23 augustus

DH, DD en DG in poules

Clubkampioenschappen

NIEUW voor 60 + : Dubbel Heren – Dubbel Dames - Dubbel Gemengd

à deze categorie zal overdag gespeeld worden tussen 1 en 19  september

à inschrijven bij Herman Braet ten laatste op maandag 24 augustus

WINTERTENNIS : HERINNERING

Leden die vorig jaar een vast winteruur gereserveerd hebben, krijgen de mogelijkheid tot hernieuwen tot 10 augustus mits betaling van het voorschot van 100 € (per gereserveerd uur) op rekening nummer BE04 0014 5675 8831 van VZW BTC met vermelding van je naam + wintertennis + dag en uur.

Het restant dient te worden betaald voor 15 september.

Indien geen bevestiging en voorschot op 10 augustus wordt het terrein vrijgegeven voor verhuur.

Abonnement vast verhuur :

-       weekdagen overdag tot 19 uur : 295 €

-       weekdagen na 19 uur : 500 €

-       weekend :  395

Voor spelers die geen zomerlid zijn van BTC wordt een winterlidgeld aangerekend : 25 € voor daguren en 50 € voor avond en weekend.

Vrij spelen kan voor 15 € per uur of 12 € in de dag tijdens de week ;

voor jeugdleden ( tot 18 jaar ) is dit respectievelijk 12 en 10 €.

Een niet lid kan tweemaal gratis uitgenodigd worden door een lid ( niet noodzakelijk tweemaal dezelfde uitnodiger, maar wel tweemaal dezelfde uitgenodigde ). Overige uitnodigingen kosten 5 €, betaling via een gastspelerformulier. Ook voor gratis uitnodigingen moet een formulier worden ingevuld.

ZEVENAARS

Geen activiteit in augustus.

Volgende afspraak : uitzonderlijk op vrijdag 11 september met bezoek aan de Matongewijk in Brussel – meer informatie volgt

OVERLIJDEN

Mathilde Maes ( ° 28 april 1924 ), schoonmoeder van Gilbert Verbelen, is overleden op 15 juli 2015.

Innige deelneming aan de ganse familie