Vijfde MEMORIAL JOS VAN BIESEN

Dinsdag de zevende dag van de zevende maand is bij uitstek een feestdag voor de ZEVENAARS en deze datum viel samen met de MEMORIAL van JOS VAN BIESEN.

Jos was decennialang niet weg te denken bij alle activiteiten op BTC en op deze wijze wensen we zijn gedachtenis te herdenken

web-fam-van-biesen

Het werd op BTC vanaf 15 uur een toffe namiddag en avond:

TENNIS: 25 spelers hadden zich ingeschreven en samen hebben we er een super namiddag van gemaakt. Iedereen speelde driemaal in steeds wisselende formaties met een totaal van 20 wedstrijden.
Uitslagen waren niet belangrijk en toch lukte het een podium op te stellen door het gemiddelde op te maken van gewonnen spelen t.o.v. verloren spelen.

• 3 Gerry de Wit met een score van 2,16
  • 2 Eliane Molineaux met 4,2
  • 1 Pierrette Van Der Poorten met 6,66

PETANQUE: o.l.v. Toto kwamen 15 Zevenaars op het appel.
      Er werd met veel overgave gespeeld en ook hier liepen de dames met de titel weg.
      Rosette Hesbain samen met haar vriendinnen Els Poels en Micheline Jacobs won de jaarlijkse
      Jos Van Biesen beker

web-Overhandiging-wisselbek

.

En na de receptie schoven 60 leden mee aan de uitgebreide BBQ-tafel voor een uiterst verzorgd etentje en het zal niemand verwonderen dat Geert zijn clubhuis niet voor middernacht heeft kunnen sluiten.

BBQ comit - lekkerkopie

En zoals het spreekwoord zegt, hadden – meer dan ooit – de afwezigen ongelijk.