Nieuwsbrief van 1 juli 2015

Onze kampioenen van Vlaams Brabant 2015:

DAMES 7

DAMES  25/4

Proficiat en wij wensen hen veel succes in de nationale eindronden

Ook proficiat aan verliezende finalist Dames 25/3

Voor alle uitslagen, zie op link “ competitie “

Tennisschool

Zomerstages voor kinderen ( vanaf 4 jaar tot 18 jaar, alle niveaus )

onthaal vanaf 8.30 – aanvang lessen : 9.00

einde lessen : 16.00 – opvang en toezicht tot 17.00

inclusief in de prijs, warme maaltijd en vieruurtje

Toernooistage voor competitiespelers :

VM training, NM toernooibegeleiding

à tijdens deze stages zijn de terreinen 1 tot 3, alsook 7 en 8 bezet van

9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur. Terreinen 4 (via blad) en 5 en 6      (via internet) blijven vrij voor de leden.

3 zomerstages voor volwassenen

Deze stages gaan door op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 19u tot 21u op 2 terreinen met 2 trainers.

Per stage worden er 2 groepen gemaakt met minimum 4 deelnemers per trainer.

Voor meer info ga naar www.brusselsetennisclub.be - rubriek school – zomerstages volwassenen

KOM OP TEGEN KANKER-TOERNOOI

-       15de tornooi : van zondag 15 tot zondag 23 augustus

inschrijven vanaf 4 juli via www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooilid=16620

diegenen die nog met vakantie zijn tijdens het weekend van 15 augustus, kunnen hun eerste wedstrijd spelen op maandag 17 augustus.

Ook indien je geen tornooispe(e)l(st)er bent, graag deelnemen voor het goede doel.

Wie ideeën heeft voor het aanbod voor de veiling, wordt gevraagd deze te melden aan Luc Magnus of Bruno Tavernier.

-       11de overdagtoernooi voor senioren : van maandag 17 tot zondag 23 augustus

dit toernooi gaat door met een poulesysteem voor Heren 55+ en Dames 50 +

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Het recreatief tornooi in de maanden juli en augustus zal vervangen worden door een voorronde voor de clubkampioenschappen.

3 redenen :

-       de voorrondes zullen in poules gespeeld worden en iedereen zal dus meerdere matchen kunnen spelen, terwijl het normale kampioenschap met onmiddellijke uitschakeling wordt gespeeld.

-       de opeenvolging van recreatief zomertornooi, KOTK-tornooi en clubkampioenschap deed velen afzien van deelname.

-       Nu zal het clubkampioenschap in 10 dagen kunnen gespeeld worden ( 9 t.e.m. 19 september ).

De categorieën :

-       enkel Dames 1 en enkel Heren 1 : NG tot A Nationaal

-       enkel Dames 2 en enkel Heren 2 : NG tot C+30/5

-       dubbel Dames, dubbel Heren en dubbel Gemengd : open reeks

NIEUW voor 60 + : Dubbel Heren en Dubbel Gemengd

à deze categorie zal overdag gespeeld worden tussen 1 en 19  september

graag NU inschrijven via

WINTERTENNIS

Leden die vorig jaar een vast winteruur gereserveerd hebben, krijgen de mogelijkheid tot hernieuwen tot 10 augustus mits betaling van het voorschot van 100 € (per gereserveerd uur) op rekening nummer BE04 0014 5675 8831 van VZW BTC met vermelding van je naam + wintertennis + dag en uur.

Het restant dient te worden betaald voor 15 september.

Indien geen bevestiging en voorschot op 10 augustus wordt het terrein vrijgegeven voor verhuur.

Abonnement vast verhuur :

-       weekdagen overdag tot 19 uur : 295 €

-       weekdagen na 19 uur : 500 €

-       weekend :  395

Voor spelers die geen zomerlid zijn van BTC wordt een winterlidgeld aangerekend : 25 € voor daguren en 50 € voor avond en weekend.

Vrij spelen kan voor 15 € per uur of 12 € in de dag tijdens de week ;

voor jeugdleden ( tot 18 jaar ) is dit respectievelijk 12 en 10 €.

Een niet lid kan tweemaal gratis uitgenodigd worden door een lid ( niet noodzakelijk tweemaal dezelfde uitnodiger, maar wel tweemaal dezelfde uitgenodigde ). Overige uitnodigingen kosten 5 €, betaling via een gastspelerformulier. Ook voor gratis uitnodigingen moet een formulier worden ingevuld.

Zevenaars : maandag 7 juli om 15 uur

MEMORIAL JOS VAN BIESEN

Zie mail van 22 juni

Programma :

tennis en petanque om 15 uur : inschrijven ten laatste op 5 juli bij Herman Braet ( 0475/24.84.95 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )

Om 19 uur aperitief met prijsuitreiking gevolgd door een   uitgebreide BBQ ( 27 € pp excl.dranken ) – gelieve hiervoor te storten op Rek. BTC Zeven BE44 7330 1597 7445

Graag bij droog weer het terrein besproeien voor of na de match, waarvoor dank

.