Nieuwsbrief van 1 mei 2015

De Interclubwedstrijden zijn gestart

Alle resultaten en eventuele verslagen van de ontmoetingen zullen worden opgenomen onder de rubriek “ competitie “. Niet vergeten dit regelmatig te bekijken.

De nieuwe ledenboekjes zullen beschikbaar zijn aan de ingang van het clubhuis vanaf maandag 18 mei.

Interclub betekent beperkte speelmogelijkheden op de woensdagnamiddagen (jeugdinterclub en tennisschool), en op zaterdag en zondag vanaf 9.30 uur.

Gelieve het reservatiesysteem te raadplegen voor meer details.

Jeugdtornooi op BTC van 16 tot 24 mei

Inschrijven kan vanaf NU via de website www.tennisvlaanderen.be: “Inloggen”, dan naar “Tornooi” en “Tornooien opzoeken” in de maand “mei” in “Vlaams-Brabant”.

Bij “Brusselse Tennisclub” inschrijven volgens leeftijd en klassement.

De jeugdcommissie kan hierover meer details geven.

Geef ook je beschikbaarheid correct door.

Veel succes.

Tijdens het jeugdtornooi zal men op weekdagen ’s avonds kunnen reserveren vanaf 20u30 op terreinen 1, 2, 3 en 4, en vanaf 21u op terreinen 5, 6 en 7.

Door de vele interclubwedstrijden die samenvallen met het jeugdtornooi zullen er in het weekend niet veel speelmogelijkheden zijn, en kan men alleen ter plaatse reserveren bij de tornooileider. Het einde van de matchen is niet op voorhand te bepalen waardoor sommige terreinen misschien iets vroeger of later kunnen gebruikt worden.

Spaghetti-avond

Op vrijdag 22 mei is het weer zo ver … we gunnen de uitbaters een avondje rust en een batterij vrijwilligers neemt de keuken over.

Een spaghetti-avond ten voordele van onze eigen clubkas … alle opbrengsten zijn voor de club en dienen om allerlei activiteiten te kunnen organiseren.

De formule van vorig jaar bleek een waar succes te zijn en onder ditzelfde motto doen we dit jaar verder.

Om de stroom aan spaghetti-lustigen de baas te kunnen, kan u zich inschrijven in 1 van de 4 shiften (18u, 19u, 20u, 21u ). Zo kunnen we een maximaal aantal mensen bedienen.

Inschrijven kan u naar goede gewoonte op het blad in het clubhuis of via de website.

Op diezelfde avond gaan ook de laatste rondes door van het jeugdtornooi. Ideaal om onze getalenteerde jeugd aan het werk te zien terwijl u geniet van een bord spaghetti met een glaasje wijn. Nadien kan u supporteren met een Italiaans digestiefje in de hand.

Laddercompetitie

De laddercompetitie gaat vandaag officieel van start. Diegenen die zich alsnog wensen in te schrijven, kunnen dit; zij worden dan onderaan de ladder toegevoegd.

Uitnodiging van een gastspeler

Alleen spelende leden kunnen gasten uitnodigen en eenzelfde gast kan maximaal 3x uitgenodigd worden, door wie ook.

U vult daarvoor een gastformulier in en deponeert dit samen met 5 euro in de groene brievenbus naast de reservatiecomputer.

U kan een terrein reserveren via het reservatieblad (naam van BTC-lid + gastspeler) of via de computer.

Als u via de computer reserveert, noteer dan als naam “gastspeler“ en kies tussen de 3 gastspelers die de computer voorstelt.

Tennisschool

Lessen

Wegens het jeugdtornooi zijn er geen jeugdlessen of lessen voor volwassenen van maandag 18 tot en met zaterdag 23 mei.

Zomerstages

De BTC Tennisschool organiseert 7 recreatiestages en 6 tornooistages voor de jeugd tijdens de maanden juli en augustus.

Alle info, prijzen en inschrijvingsformulieren via de site – rubriek school – zomerstages jeugd.

Schrijf tijdig in want er zijn reeds 3 tornooistages volzet !

Zevenaars

Op donderdag 7 mei : busreis naar Scherpenheuvel, Averbode en bezoek aan wijngaardslakkenkwekerij in Langdorp inclusief lunch.

Voor meer informatie zie mail van 18 april.

Deelname van 35 € en indien eigen vervoer 25 € te storten op BTC Zeven BE44 7330 1597 7445 en dit zo snel mogelijk.

Overlijden

Mevrouw Theresia Rickaert ( ° 27 januari 1927 ), moeder van Magda Seynaeve – Vanstaen, is overleden op 11 april 2015.

Onze innige deelneming aan Magda en familie

Wij vernemen het overlijden van onze oudspeler Maurits Mariën

( ° 1-2-1938 ) op 28 april 2015.

Aan Hilde, zijn echtgenote, en familie wensen wij veel sterkte en we zullen hem blijven gedenken als een goede BTC-er.

Mogen wij de spelende leden vragen om bij droog weer hun terrein te besproeien voor of na de match, waarvoor dank.